Skal vi være dus?

Vi kan innhold. Når vi ikke jobber med historiefortelling og innhold, er vi skjønnlitterære forfattere og prisvinnende fotojournalister, med mange års erfaring fra riksmedia. Med lysende språk og bilder hjelper vi virksomheter i å bli sett og hørt – og fremstå med mer troverdighet, autoritet og autentisitet.

Portrettfoto av Thomas Winje Øijord
Thomas Winje Øijord
Innholdsprodusent
(daglig leder)
Thomas er innholdsprodusent. Dessuten er han skjønnlitterær forfatter og har gitt ut bøker i alle sjangre – fra krim og tv-serie til poesi, sakprosa og true crime. For øvrig er Thomas utdannet fotojournalist og har i flere år jobbet som fotograf og videojournalist i rikspressen.
Portrettfoto av fotograf Benjamin Ward
Benjamin Ward
Fotograf og visuell forteller
Benjamin er utdannet fotojournalist og har mange år bak seg som nyhets- og reportasjefotograf i rikspressen. Han vant pressefotografens høythengende pris «Årets bilde» allerede i 2012. I dag har Benjamin byttet ut nyhetsrykking med en lang og imponerende kundeliste blant organisasjoner, næringslivet og internasjonale magasiner.  Og nå glemte vi nesten å skrive det, men Benjamin er også rallysjåfør. På ekte.
Portrettfoto av fotograf Kyrre Lien
Kyrre Lien
Fotograf og visuell forteller
Kyrre begynte som fotojournalist i rikspressen lenge før han var gammel nok til å ta førerkortet. Ungdomsårene tilbrakte han syklende mellom «breaking news» og pressekonferanser i hovedstaden. I dag, mange år senere, er Kyrre en av landets mest markante visuelle stemmer, og arbeidene hans er hedret med flere priser og utmerkelser enn vi har plass til å ramse opp, senest «Årets frilanser» i Norge i 2019 og Lumix Awards i Tyskland for «beste multimedia» i 2018.
Portrettfoto av forfatter Sondre Midthun
Sondre Midthun
Forfatter og redaktør
Sondre debuterte til strålende kritikker i 2011 med romanen «Kom aldri nærmere» og i 2017 kom nok en roman, «Farvel til alt dét». Han er utdannet litteraturviter, og har 10 års erfaring som manuskonsulent for de fleste av de største, norske forlagene. Journalistisk har han bakgrunn fra blant annet Klassekampen og Dagbladet. Foruten å ta oppdrag for Epalo, skriver han på egne bøker og jobber som redaktør.
Portrettfoto av forfatter Nicolai Houm
Nicolai Houm
Forfatter og redaktør
Nicolai debuterte i 2004 og har siden den gang gitt ut en rekke kritikerroste bøker for både voksne og barn. En av novellene hans er blitt til film, og i 2016 vant han bokbloggerprisen for «Årets roman». Dessuten er Nicolai utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo, og i tillegg til medieerfaringen, har han jobbet som skjønnlitterær redaktør på et av våre største forlag i flere år.