Vi er skjønnlitterære forfattere, og prisvinnende fotojournalister, med mange års erfaring fra mediebransjen. Med lysende språk og fremragende fotografi hjelper vi virksomheter i å fremstå med mer troverdighet, autoritet og autentisitet. Vi er sanne historiefortellere.

.

Thomas Winje Øijord

daglig leder, innholdsprodusent

Thomas har gitt ut bøker i alle sjangre – fra krim og tv-serie til poesi, sakprosa og true crime. Han skriver også bøker sammen med- og for andre og illustrerer egne og andres bøker med bilder. For øvrig er Thomas utdannet fotojournalist og har i flere år jobbet som fotograf og videojournalist i rikspressen. Siden 2013 har også reist Norge rundt med et kunstprosjekt for barn og unge med behov for tilrettelegging. I 2020 stiftet han Epalo AS.

Nicolai Houm

forfatter og redaktør

Nicolai debuterte i 2004 og har siden den gang gitt ut en rekke kritikerroste bøker for både voksne og barn. En av novellene hans er blitt til film, og i 2016 vant han bokbloggerprisen for «Årets roman». Dessuten er Nicolai utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo, og i tillegg til medieerfaringen, har han jobbet som skjønnlitterær redaktør på et av våre største forlag i flere år.

Benjamin Ward

visuell forteller, fotograf og videoprodusent

Benjamin er utdannet fotojournalist og har mange år bak seg som nyhets- og reportasjefotograf i rikspressen. Han vant pressefotografens høythengende pris «Årets bilde» allerede i 2012. I dag har Benjamin byttet ut nyhetsrykking med en lang og imponerende kundeliste blant organisasjoner, næringslivet og internasjonale magasiner. Du kan se noe av Benjamins arbeid på hjemmesiden hans. Og nå glemte vi nesten å skrive det, men Benjamin er også rallysjåfør. På ekte.

Kyrre Lien

visuell forteller, fotograf og videoprodusent

Kyrre begynte som fotojournalist i rikspressen lenge før han var gammel nok til å ta førerkortet. Ungdomsårene tilbrakte han syklende mellom «breaking news» og pressekonferanser i hovedstaden. I dag, mange år senere, er Kyrre en av landets mest markante visuelle stemmer, og arbeidene hans er hedret med flere priser og utmerkelser enn vi har plass til å ramse opp, senest «Årets frilanser» i Norge i 2019 og Lumix Awards i Tyskland for «beste multimedia» i 2018. Kyrres hjemmeside viser noe av alt han har gjort.

Sondre Midthun

forfatter og redaktør

Sondre debuterte til strålende kritikker i 2011 med romanen «Kom aldri nærmere» og i 2017 kom nok en roman, «Farvel til alt dét». Han er utdannet litteraturviter, og har 10 års erfaring som manuskonsulent for de fleste av de største, norske forlagene. Journalistisk har han bakgrunn fra blant annet Klassekampen og Dagbladet. Foruten å ta oppdrag for Epalo, skriver han på egne bøker og jobber i halv stilling som redaktør for norsk skjønnlitteratur i Oktober forlag.

La oss bli dus – og holde kontakt!

  • varsel om gratis webinarer
  • gode tilbud på kurs
  • aktuelle saker og nyheter

(Vi deler aldri adressen din. Null søppelpost. Enkel avmelding.)