Bildets makt

Den største trusselen mot troverdige nettsider er stockfotografiet, og nettopp det vi er lidenskapelig opptatt av å bekjempe. Vi er fotojournalister med lang erfaring fra riksmedia oppdrag for næringslivet. Det betyr at vi jobber effektivt og selvstendig – og vi vet hvilke bilder som fungerer best for ulike målgrupper.

Bestill fotograf
Portrett av Jens Stoltenberg
Bilde av Cecilia Brækhus som vinner en boksekamp: Foto: Benjamin Ward

Autentisitet

Vi tror ekte bilder av ekte folk i ekte situasjoner er det som skaper de sterkeste følelsene og de mest relevante bildene. Kanskje har virksomheten din nettopp lansert nye nettsider med et stort bildebehov? Kanskje utvider dere nettsidene med nye seksjoner?

Portrett av Kaizers Orchestra. Foto: Benjamin Ward

Budskap

Hvordan står bildene til teksten og innholdet? Hvilke visuelle situasjoner kan illustrere budskapet deres på den beste måten? Vi sørger for at blidene deres virker slik dere har tenkt.

Bilde av mennesker i lufta på Modern Activity Center. Foto: Benjamin Ward

Effektivitet

Vi jobber under alle slags forhold og kan både filme og ta stillbilder på samme jobb. Dersom du trenger bilder og video raskt, er vi også vant til å jobbe med kontinuerlig publisering underveis i oppdraget.

Vi har en forkjærlighet for det autentiske fotografiet – ekte mennesker i ekte situasjoner

Og vi er overbevist om at slike bilder ikke bare formidler de sterkeste følelsene, de inngir også den største tilliten hos mottakeren. Ingen er bedre egnet til å fange det avgjørende øyeblikket og finne den visuelle siden av en historie enn fotojournalisten. Og få andre kan jobbe like effektivt og selvstendig.

Nyoppstartet bedrift og trenger fototjenster til nett og markedsføring?

Vi kommer på besøk og jobber effektivt i 4 timer. Dere kan få for eksempel ansattportretter, produktfoto, miljøportretter, bilder til sosiale medier, bilder av lokalene deres og andre gode bilder som egner seg til markedsføring og presentasjoner. Vi leverer inntil 20 bilder for trykk og nettpublisering innen to dager. God pakkepris for gründere og nye bedrifter fra 15 000 kroner.

Dette trenger vi!

Vi vil heller lære å ta våre egne bilder

«Da blir vi selvforsynte med gode bilder i årene som kommer!»

Det høres lurt ut – send oss en e-post eller ring oss på 924 27 386. Det vil være en glede å hjelpe dere.

Vi vil ha fotokurs!

Hold meg oppdatert

  • få varsel om gratis webinarer
  • få gode tilbud på kurs
  • aktuelle saker og nyheter
Ja, takk